Renseignements concernant les Cookies
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (niewielkie pliki tekstowe przechowywane przez przeglądarkę internetową na urządzeniu użytkownika) m.in. do analizy statystycznej ruchu, dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika). Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie. Jeśli nie zgadzasz się na wykorzystanie plików cookies zmień ustawienia swojej przeglądarki.
X
Réserver une table
Saumon fumé
Raviolis à la viande
Steak de tournedos
Rôti de sanglier
Longe de veau
Petites roulades de volaille
Faux-filet
Plat galicien
Duo viennois
Tarte aux pommes
Poire dans la sauce au caramel

Soupes

CONSOMMÉ DE L’IMPÉRATRICE SOPHIE AVEC RAVIOLIS FARCIS À LA VIANDE

10,00

SOUPE AUX BETTERAVES AVEC RAVIOLIS FARCIS

12,00

ZUREK GALICIEN (SOUPE À BASE DE FARINE DE SEIGLE) AVEC DU SAUCISSE ET DE L’OEUF

14,00

SOUPE AUX CHAMPIGNONS AVEC PÂTES CARRÉES

15,00

VELOUTÉ DE CHAMPIGNONS DANS UNE MICHE DE PAIN CROQUANTE

18,00