Kolacja Sylwestrowa 2018

Na wejściu poczęstunek od Restauracji:

Grzaniec Galicyjski z pomarańczą

Na stołach: woda mineralna z kawałkami cytryny i pomarańczy,pieczywo, masło czosnkowe

Przystawka:

Łosoś norweski z pieczonymi burakami w sezamie z kozim serem, chipsami z pietruszki i sosem malinowym

Zupa: (wybór)

Wykwintna zupa borowikowa z łazankami i śmietaną


Krem pomidorowo-paprykowy ze złocistymi grzankami, śmietaną i świeżą miętą

Danie główne: (wybór)

Filet z sandacza w sosie cytrynowo-limonkowym
na kaszotto szpinakowym podane z kapustą pak-choy


Policzki wołowe w sosie winnym podane na puree z bobu oraz frytkami z marchewki i selera


Filet z kaczki w sosie owocowym
podany z kopytkami i czerwoną kapustą zasmażaną

Deser: (wybór)

Mus z białej czekolady z orzechami i ricottą


Domowa szarlotka podana na ciepło z sosem waniliowym i gałką lodów karmelowych


Gruszka pieczona z miodem i octem balsamicznym
pod kołderką z kruszonki orzechowo-miodowej

Napoje:

Kawa Segafredo, Herbata Dilmah,

Wino:

Kieliszek Prosecco

 

Koszt kolacji od osoby: 185,00 zł


Kolacja Sylwestrowa 2018

W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt:

Tel.: 12 430 07 62
e-mail: biuro@restauracja-galicyjska.pl