Kolacja Sylwestrowa 2019

Na wejściu poczęstunek od Restauracji:

Grzaniec Galicyjski z pomarańczą

Na stołach: woda mineralna z kawałkami cytryny i pomarańczy,pieczywo, masło czosnkowe


Przystawka:

Łosoś norweski z pieczonymi burakami w sezamie z kozim serem, chipsami z pietruszki i sosem malinowym


Zupa: (wybór)

Wykwintna zupa borowikowa z łazankami i śmietaną

Krem pomidorowo-paprykowy ze złocistymi grzankami, śmietaną i świeżą miętą


Danie główne: (wybór)

Filet z sandacza w sosie cytrynowo-limonkowym
na kaszotto szpinakowym podane z kapustą pak-choy

Policzki wołowe w sosie winnym podane na puree z bobu oraz frytkami z marchewki i selera

Filet z kaczki w sosie owocowym
podany z kopytkami i czerwoną kapustą zasmażaną


Deser: (wybór)

Mus z białej czekolady z orzechami i ricottą

Domowa szarlotka podana na ciepło z sosem waniliowym i gałką lodów karmelowych

Gruszka pieczona z miodem i octem balsamicznym
pod kołderką z kruszonki orzechowo-miodowej


Napoje:

Kawa Segafredo, Herbata Dilmah,


Wino:

Kieliszek Prosecco

 

Koszt kolacji od osoby: 195,00 zł


Kolacja Sylwestrowa 2019

W celu uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt:

Tel.: 12 430 07 62
e-mail: biuro@restauracja-galicyjska.pl