Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu oraz do dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
X
Book a table
Smoked salmon
Pork pierogi
Sirloin steak
Wild boar medallions
Loin of veal
Poultry rolls
Cod fillet
Galician platter
Viennese duo
Hot apple pie
Pear in caramel sauce

Premium

A STARTER FOR TWO PEOPLE
A PLATTER OF REGIONAL DELICACIES

A composition of exquisite high class traditional Polish meat served on the tables of Polish nobility in the past. Venison tenderloin, fallow deer ham, wild boar schnitzel, oscypek, wild boar kabanos and sausage, hare pâté, wild boar bacon, rillettes, cranberry sauce and marinated mushrooms.

64,00

A ROASTED MEAT PLATTER FOR TWO PEOPLE
A COMPOSITION OF EXQUISITE POLISH DELICACIES

Pork ribs, veal tenderloin, duck breast, Polish dumplings (pierogi), baked potatoes in skins, potato dumplings (kopytka), fried white cabbage, salad mix, porcini mushroom sauce.

146,00

A GALICIAN PLATTER FOR FOUR PEOPLE
A COMPOSITION OF EXQUISITE POLISH DELICACIES

Pork ribs, veal tenderloin, duck breast, Polish dumplings (pierogi), pork knuckle (golonka), chicken breast, oscypek, salad mix, beetroot salad, boiled vegetables, baked potatoes in skins, fries, groats, potato dumplings (kopytka), gravy sauce, porcini mushroom sauce.

 296,00