Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu oraz do dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
X
Book a table
Smoked salmon
Pork pierogi
Sirloin steak
Wild boar medallions
Loin of veal
Poultry rolls
Cod fillet
Galician platter
Viennese duo
Hot apple pie
Pear in caramel sauce

Chef’s Specials

GALICIAN PLATTER

Dish for 4 people
A composition of exquisite Galician delicacies

Pork neck roast, veal shank, stuffed beef roulade (zrazy), ribs, grilled chicken, roast dumplings, a selection of vegetables,beets, buckwheat, potatoes, French fries, rice, mushroom sauce, gravy sauce

296,00

PLATTER OF ROAST MEATS WITH HERBS

Dish for 2 people
served with jacket potatoes, fried cabbage and garlic sauce (grilled neck of pork , fillet of chicken, ribs with honey-beer sauce)

130,00

GALICIAN CAULDRON

Dish for 2 people
soup with beef sirloin and gorgonzola cheese
served with rice or potato

 38,00