Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu oraz do dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
X
Zarezerwuj stolik
Łosoś wędzony
Pierogi z mięsem
Stek z polędwicy wołowej
Pieczeń z dzika
Polędwiczki cielęce
Roladki drobiowe
Polędwiczka z dorsza
Półmisek galicyjski
Duet wiedeński
Szarlotka na ciepło
Gruszka w sosie karmelowym

Zupy

ŻUREK GALICYJSKI Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM

Staropolska zupa, przyrządzana na bazie zakwasu z razowej mąki żytniej, mająca charakterystyczny kwaśny smak. Specjalność regionalnej kuchni polskiej serwowana tradycyjnie podczas Świąt Wielkanocnych.

14,00

BARSZCZ KRAKOWSKI Z DOMOWYMI USZKAMI

14,00

KREM BOROWIKOWY W CHRUPIĄCEJ CZARCE CHLEBOWEJ 

21,00