Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu oraz do dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
X
Zarezerwuj stolik
Łosoś wędzony
Pierogi z mięsem
Stek z polędwicy wołowej
Pieczeń z dzika
Polędwiczki cielęce
Roladki drobiowe
Polędwiczka z dorsza
Półmisek galicyjski
Duet wiedeński
Szarlotka na ciepło
Gruszka w sosie karmelowym

Zupy

ŻUREK Z KIEŁBASĄ I JAJKIEM PODANY W CZARCE CHLEBOWEJ

Staropolska zupa, przyrządzana na bazie zakwasu z razowej mąki żytniej, mająca charakterystyczny kwaśny smak. Specjalność regionalnej kuchni polskiej, Bywa zabielana mlekiem albo śmietaną , lub przygotowana w połączeniu z wywarem z jarzyn i odrobiną suszonych grzybów. Serwowana tradycyjnie podczas Świąt Wielkanocnych

26,00

BARSZCZ KRAKOWSKI Z DOMOWYMI USZKAMI

26,00