Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu oraz do dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
X
Zarezerwuj stolik
Łosoś wędzony
Pierogi z mięsem
Stek z polędwicy wołowej
Pieczeń z dzika
Polędwiczki cielęce
Roladki drobiowe
Polędwiczka z dorsza
Półmisek galicyjski
Duet wiedeński
Szarlotka na ciepło
Gruszka w sosie karmelowym

Przystawki

PIEROGI RUSKIE OKRASZONE SMAŻONĄ CEBULĄ

Najpopularniejsze polskie pierogi – ręcznie robione – których smak zna każdy Polak,
Popularny w Polsce i na Ukrainie rodzaj pierogów, których nazwa wywodzi się od Rusi Czerwonej
Nasze pierogi to 8-krotny uczestnik Krakowskiego Festiwalu Pierogów

26,00

GRILLOWANY OSCYPEK Z ŻURAWINĄ

Twardy wędzony ser, przygotowywany z mleka owczego, charakterystyczny dla polskich gór, szczególnie Zakopane (Podhale).
Jest polskim produktem regionalnym, chronionym przez prawo unijne

26,00

SAŁATKA Z SEREM FETA I SOSEM BAZYLIOWYM

zestaw sałat, pomidor, ogórek, cebula czerwona

26,00

ŁOSOŚ WĘDZONY Z SEREM FETA I KONFITURĄ CEBULOWĄ

zestaw sałat, pomidor ogórek

36,00

PRZYSTAWKA REGIONALNA

Oscypek grillowany z żurawiną
Pierogi ruskie
Żurek galicyjski z kiełbasa i jajkiem w czarce chlebowej

45,00