Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do analizy statystycznej ruchu oraz do dopasowania wyglądu i treści strony do indywidualnych potrzeb użytkownika. Pozostawiając w ustawieniach przeglądarki włączoną obsługę plików cookies wyrażasz zgodę na ich użycie.
X
Zarezerwuj stolik
Łosoś wędzony
Pierogi z mięsem
Stek z polędwicy wołowej
Pieczeń z dzika
Polędwiczki cielęce
Roladki drobiowe
Polędwiczka z dorsza
Półmisek galicyjski
Duet wiedeński
Szarlotka na ciepło
Gruszka w sosie karmelowym

Dania główne

ŻEBERKO W SOSIE MIODOWO-POMIDOROWO-PIWNYM

podane z ziemniakami w mundurkach i białą kapusta zasmażaną

Żeberko wieprzowe, to najczęściej spotykane danie w kuchni polskiej.
Podczas przygotowania jest podsmażane  a następnie duszone w miodzie i piwie.
Karmelizowany sos pomidorowo miodowo piwny, jest uzupełnieniem wyrazistego smaku żeberka

49,00

SOCZYSTA PIERŚ Z KURCZAKA W SOSIE Z GORGONZOLI

podana z frytkami maślanymi i sałatką wiosenną

48,00

FILET Z KACZKI W SOSIE Z WIŚNIÓWKI

podany z kasza gryczaną i czerwoną kapustą zasmażaną

63,00

PIECZEŃ Z DZIKA W SOSIE Z ŻUBRÓWKI

podana z ziemniakami w mundurkach i brokułami w cieście piwnym

W staropolskiej kuchni był najbardziej cenionym mięsem pod względem kulinarnego prestiżu nie ustępując naw et wołowinie. U nas, dzięki nasionom jałowca i palonym liściom tymianku smak dania w najlepszy sposób prezentuje kuchnie polską

74,00

STEK Z WOŁOWINY ANGUS Z MASŁEM CZOSNKOWYM

podany z ziołowo maślanymi frytkami i warzywami grillowanymi

78,00

FILET Z ŁOSOSIA W SOSIE Z BIAŁEGO WINA

podany z ryżem i szpinakiem

69,00

Danie dla dzieci i wegetarian dostępne na życzenie